Calendari d'esdeveniments

Dilluns. 15 Juliol, 2019 - Diumenge. 21 Juliol, 2019
Setmana 29
Dijous. 18 Juliol, 2019
5:00 pm

El Verger Cerdà. Excursió,Visita&Tast de producte ecològic de producció pròpia

El Verger Cerdà

vergercerda visites a pages origen cerdanya

La família Isern-Casanovas durant més de 70 anys hem creat una oferta en el món de la hospitalitat a Prullans. El 2017 vam refundar les nostres empreses posant la natura al centre de tot i donant lloc al Cerdanya EcoResort. El mateix any, en aquesta línia d'enfocament cap als avantatges que porta per a la salut la connexió amb la natura, vam començar un projecte agrari en Permacultura per tal de proveir els nostres restaurants de verdures fresques, vitals i ecològiques durant tot l'any.

Dissabte. 20 Juliol, 2019
11:00 am

La Torre d'Estoll. Visita a la granja i a la muntanya + tast llet pasteuritzada

La Torre d'Estoll

torredestoll visites a pages origen cerdanya

La Torre d'Estoll és una masia construïda l'any 1800, adquirida per en Francisco Ribot Margall. El seu fill Jaume, hi va treballar durant tota la seva vida i va criar els seus fills fent-los estimar aquesta professió que, any rere any, han seguit amb la tradició fins els nostres dies, actualment regentada per la cinquena generació. En un principi varen començar amb vaques i ovelles, però de mica en mica s'han anat especialitzant i actualment tenen vaques de llet i carn, alguns cavalls i camps de cereals.

Diumenge. 21 Juliol, 2019
10:30 am

GRANJA I FORMATGERIA DE MONTMELÚS. Visita la granja, coneix el nostre ramat de cabres, els cavalls i els porcs! Amb tast del nostre formatge!

Montmelús

montmelus

Montmelús era, fins fa pocs anys, un poblet abandonat de la vall de Cerdanya on actualment ens hem instal·lat en Xavi i l'Helena. Amb la il·lusió d'endegar varis projectes, ara per ara tenim en marxa una granja amb un ramat de cabres que pasturen per la vall, del que obtenim la llet per elaborar els nostres formatges, un hort, un parell de cavalls i un porc que ho aprofita tot. Situats a 1.600m d'alçada, aquesta granja i la formatgeria funcionen amb energies renovables.

Una iniciativa amb el suport de:

logos visites a pages