Termes i condicions Visites a pagès

L'adquisició d'aquesta entrada suposa l'acceptació de les següents condicions:

Un cop adquirida l’entrada aquesta no podrà canviar-se, tampoc serà retornat el valor del seu import, excepte en el cas de cancel·lació. En cas de cancel·lació de l’activitat, l’organitzador retornarà l’import de l’entrada en els 15 dies següents de la cancel·lació, sempre i quan hagi estat anterior a l’inici de l’activitat. En el cas que l’activitat ja hagi començat, i s'hagi de suspendre per motius externs a l’organització, l'organitzador no retornarà l’import de l’entrada. L'entrada s’haurà de conservar fins a la finalització de l’activitat i serà necessari presentar-la al personal de l’empresa que l’organitzi. L'organitzador no garanteix la seva autenticitat si no ha estat adquirida a través del sistema autoritzat de venda. Qualsevol entrada esmenada, trencada, sospitosa de falsificació o adquirida il·lícitament autoritzarà a l'organitzador a privar l'accés a l’activitat al seu portador.
Aquesta entrada disposa de diferents mesures de seguretat. Queda totalment prohibida la manipulació o modificació de les dades rebudes en fitxer PDF. L'organització por sol·licitar el DNI o targeta identificativa per comprovar la titularitat de l'entrada en cas de duplicat.

Política de protecció de dades

A partir de que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de‎ Dades de Caràcter Personal, L’Associació Agroalimentària de Cerdanya, informa de l'existència d'un fitxer de dades de caràcter ‎personal creat per el titular. Les dades dels assistents a l’activitat s’han afegit a aquest fitxer. Aquestes dades seran tractades amb confidencialitat, no seran ‎accessibles a tercers per a finalitats diferents a les exposades a l'apartat "Condicions d'ús". L’Associació Agroalimentària de Cerdanya ‎adoptarà les mesures ètiques i tècniques al seu abast per assegurar la confidencialitat i integritat de la ‎informació.‎

Dret a informació, oposició, accés, rectificació i cancel·lació de les dades

De conformitat amb allò disposat a Llei Orgànica 15/1999, els usuaris conserven en tot moment la possibilitat ‎d'exercir els drets d'accés, oposició, rectificació i cancel·lació de les seves dades que podran exercir mitjançant ‎l'email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


ASSOCIACIÓ AGROALIMENTÀRIA DE CERDANYA - http://www.origencerdanya.cat
Tel. 972 884 884 - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.- Plaça del Rec 5. 17520 Puigcerdà

0
0
0
s2smodern