Calendari d'esdeveniments

Dilluns. 19 Agost, 2019 - Diumenge. 25 Agost, 2019
Setmana 34
Dilluns. 19 Agost, 2019
11:00 am

Mas Cal Gintó. Tast de compota de poma

Mas Cal Gintó

mascalginto

El Mas Cal Gintó de Mosoll és una masia regentada pel Jordi, fill de Das i pagès de tota la vida, i la Mari Carme del Pla de Sant Tirs, filla de ferrers. Ells i els seus tres fills: la Laura, en Josep i la Jana, hi viuen i s'estimen les seves terres i el bestiar de manera que n'obtenen productes de primera qualitat.

En els seus inicis, l'any 2001, varen començar dedicant-se a la producció tradicional, però de mica en mica han volgut millorar i actualment són productors ecològics de poma, patata, horta, cereal i farratge, a més de ser ramaders de boví i d'oví. La masia compta amb una Agrobotiga on podreu obtenir els productes ecològics de primera mà, i un allotjament rural on fer una estada autèntica en un entorn incomparable.

5:00 pm

Ca l'Alzina. Tast de producte làctic artesanal, de producció pròpia

Ca l'Alzina

calalzina visites a pages origen cerdanya

La història de Ca l'Alzina neix l'any 1933 amb dues vaques de llet, cinc de carn, una euga, un bou i dotze hectàrees de terreny. L'any 2015 ens vam iniciar amb un obrador de iogurts i productes làctics artesanals per tal de donar un valor diferent a Ca l'Alzina. Avui per avui, elaborem iogurts i intentem arribar al màxim públic possible, des dels més petits de la casa fins els més grans.

Dimarts. 20 Agost, 2019
11:00 am

Ca l'Alzina. Tast de producte làctic artesanal, de producció pròpia

Ca l'Alzina

calalzina visites a pages origen cerdanya

La història de Ca l'Alzina neix l'any 1933 amb dues vaques de llet, cinc de carn, una euga, un bou i dotze hectàrees de terreny. L'any 2015 ens vam iniciar amb un obrador de iogurts i productes làctics artesanals per tal de donar un valor diferent a Ca l'Alzina. Avui per avui, elaborem iogurts i intentem arribar al màxim públic possible, des dels més petits de la casa fins els més grans.

5:00 pm

30 Cabres. Tast de formatges artesans de producció pròpia

30 cabres

30cabres visites a pages origen cerdanyaSom el Miquel i la Sara, i estem engegant un projecte molt lligat a un territori que ens fascina, la Cerdanya. Tenim un petit ramat de cabres que cuidem, pasturem i munyim, i amb la seva llet fem el nostre formatge. Durant la visita coneixereu les nostres cabres, us explicarem el nostre dia a dia i veureu la nostra formatgeria i les noves quadres. A més, fareu un petit tast dels nostres formatges, tot en el marc d'una tradicional casa ceretana de muntanya, que estem rehabilitant. El projecte tot just comença a fer les primeres passes... Tot i que encara queda molt per fer, us obrim casa nostra per si voleu compartir els primers fruits d’aquest projecte vital que tant ens il·lusiona, amb nosaltres.

5:30 pm

El Verger Cerdà. Excursió, Visita&Tast de producte ecològic de producció pròpia

El Verger Cerdà

vergercerda visites a pages origen cerdanya

Sortirem de davant l'hotel Muntanya per a fer una excursió guiada de 1,1 Km fins al Verger Cerdà, una finca de Permacultura que proveeix els restaurants de l'Ecoresort. Donarem menjar a les gallines i demés aviram, anirem a veure les ovelles, coneixerem l'ecosistema dels horts i de l'hivernacle, collirem verdures i aprendrem què és la Permacultura i que és un bosc comestible. Una visita pensada per a totes les edats!

Dimecres. 21 Agost, 2019
10:30 am

GRANJA I FORMATGERIA DE MONTMELÚS. Visita la granja, coneix el nostre ramat de cabres, els cavalls i els porcs! Amb tast del nostre formatge!

Montmelús

montmelus

Montmelús era, fins fa pocs anys, un poblet abandonat de la vall de Cerdanya on actualment ens hem instal·lat en Xavi i l'Helena. Amb la il·lusió d'endegar varis projectes, ara per ara tenim en marxa una granja amb un ramat de cabres que pasturen per la vall, del que obtenim la llet per elaborar els nostres formatges, un hort, un parell de cavalls i un porc que ho aprofita tot. Situats a 1.600m d'alçada, aquesta granja i la formatgeria funcionen amb energies renovables.

11:00 am

Mas Cal Gintó. Tast de compota de poma

Mas Cal Gintó

mascalginto

El Mas Cal Gintó de Mosoll és una masia regentada pel Jordi, fill de Das i pagès de tota la vida, i la Mari Carme del Pla de Sant Tirs, filla de ferrers. Ells i els seus tres fills: la Laura, en Josep i la Jana, hi viuen i s'estimen les seves terres i el bestiar de manera que n'obtenen productes de primera qualitat.

En els seus inicis, l'any 2001, varen començar dedicant-se a la producció tradicional, però de mica en mica han volgut millorar i actualment són productors ecològics de poma, patata, horta, cereal i farratge, a més de ser ramaders de boví i d'oví. La masia compta amb una Agrobotiga on podreu obtenir els productes ecològics de primera mà, i un allotjament rural on fer una estada autèntica en un entorn incomparable.

5:00 pm

Ca l'Alzina. Tast de producte làctic artesanal, de producció pròpia

Ca l'Alzina

calalzina visites a pages origen cerdanya

La història de Ca l'Alzina neix l'any 1933 amb dues vaques de llet, cinc de carn, una euga, un bou i dotze hectàrees de terreny. L'any 2015 ens vam iniciar amb un obrador de iogurts i productes làctics artesanals per tal de donar un valor diferent a Ca l'Alzina. Avui per avui, elaborem iogurts i intentem arribar al màxim públic possible, des dels més petits de la casa fins els més grans.

Dijous. 22 Agost, 2019
11:00 am

Ca l'Alzina. Tast de producte làctic artesanal, de producció pròpia

Ca l'Alzina

calalzina visites a pages origen cerdanya

La història de Ca l'Alzina neix l'any 1933 amb dues vaques de llet, cinc de carn, una euga, un bou i dotze hectàrees de terreny. L'any 2015 ens vam iniciar amb un obrador de iogurts i productes làctics artesanals per tal de donar un valor diferent a Ca l'Alzina. Avui per avui, elaborem iogurts i intentem arribar al màxim públic possible, des dels més petits de la casa fins els més grans.

5:30 pm

El Verger Cerdà. Excursió,Visita&Tast de producte ecològic de producció pròpia

El Verger Cerdà

vergercerda visites a pages origen cerdanya

Sortirem de davant l'hotel Muntanya per a fer una excursió guiada de 1,1 Km fins al Verger Cerdà, una finca de Permacultura que proveeix els restaurants de l'Ecoresort. Donarem menjar a les gallines i demés aviram, anirem a veure les ovelles, coneixerem l'ecosistema dels horts i de l'hivernacle, collirem verdures i aprendrem què és la Permacultura i que és un bosc comestible. Una visita pensada per a totes les edats!

Divendres. 23 Agost, 2019
10:30 am

GRANJA I FORMATGERIA DE MONTMELÚS. Visita la granja, coneix el nostre ramat de cabres, els cavalls i els porcs! Amb tast del nostre formatge! (2)

Montmelús

montmelus

Montmelús era, fins fa pocs anys, un poblet abandonat de la vall de Cerdanya on actualment ens hem instal·lat en Xavi i l'Helena. Amb la il·lusió d'endegar varis projectes, ara per ara tenim en marxa una granja amb un ramat de cabres que pasturen per la vall, del que obtenim la llet per elaborar els nostres formatges, un hort, un parell de cavalls i un porc que ho aprofita tot. Situats a 1.600m d'alçada, aquesta granja i la formatgeria funcionen amb energies renovables.

11:00 am

Ca l'Alzina. Tast de producte làctic artesanal, de producció pròpia

Ca l'Alzina

calalzina visites a pages origen cerdanya

La història de Ca l'Alzina neix l'any 1933 amb dues vaques de llet, cinc de carn, una euga, un bou i dotze hectàrees de terreny. L'any 2015 ens vam iniciar amb un obrador de iogurts i productes làctics artesanals per tal de donar un valor diferent a Ca l'Alzina. Avui per avui, elaborem iogurts i intentem arribar al màxim públic possible, des dels més petits de la casa fins els més grans.

Dissabte. 24 Agost, 2019
11:00 am

Mas Cal Gintó. Tast de compota de poma

Mas Cal Gintó

mascalginto

El Mas Cal Gintó de Mosoll és una masia regentada pel Jordi, fill de Das i pagès de tota la vida, i la Mari Carme del Pla de Sant Tirs, filla de ferrers. Ells i els seus tres fills: la Laura, en Josep i la Jana, hi viuen i s'estimen les seves terres i el bestiar de manera que n'obtenen productes de primera qualitat.

En els seus inicis, l'any 2001, varen començar dedicant-se a la producció tradicional, però de mica en mica han volgut millorar i actualment són productors ecològics de poma, patata, horta, cereal i farratge, a més de ser ramaders de boví i d'oví. La masia compta amb una Agrobotiga on podreu obtenir els productes ecològics de primera mà, i un allotjament rural on fer una estada autèntica en un entorn incomparable.

11:00 am

La Torre d'Estoll. Visita a la granja i tast llet pasteuritzada

La Torre d'Estoll

torredestoll visites a pages origen cerdanya

La Torre d'Estoll és una masia construïda l'any 1800, adquirida per en Francisco Ribot Margall. El seu fill Jaume, hi va treballar durant tota la seva vida i va criar els seus fills fent-los estimar aquesta professió que, any rere any, han seguit amb la tradició fins els nostres dies, actualment regentada per la cinquena generació. En un principi varen començar amb vaques i ovelles, però de mica en mica s'han anat especialitzant i actualment tenen vaques de llet i carn, alguns cavalls i camps de cereals.

5:00 pm

Ca l'Alzina. Tast de producte làctic artesanal, de producció pròpia

Ca l'Alzina

calalzina visites a pages origen cerdanya

La història de Ca l'Alzina neix l'any 1933 amb dues vaques de llet, cinc de carn, una euga, un bou i dotze hectàrees de terreny. L'any 2015 ens vam iniciar amb un obrador de iogurts i productes làctics artesanals per tal de donar un valor diferent a Ca l'Alzina. Avui per avui, elaborem iogurts i intentem arribar al màxim públic possible, des dels més petits de la casa fins els més grans.

5:30 pm

El Verger Cerdà. Excursió,Visita&Tast de producte ecològic de producció pròpia

El Verger Cerdà

vergercerda visites a pages origen cerdanya

Sortirem de davant l'hotel Muntanya per a fer una excursió guiada de 1,1 Km fins al Verger Cerdà, una finca de Permacultura que proveeix els restaurants de l'Ecoresort. Donarem menjar a les gallines i demés aviram, anirem a veure les ovelles, coneixerem l'ecosistema dels horts i de l'hivernacle, collirem verdures i aprendrem què és la Permacultura i que és un bosc comestible. Una visita pensada per a totes les edats!

Diumenge. 25 Agost, 2019
10:30 am

GRANJA I FORMATGERIA DE MONTMELÚS. Visita la granja, coneix el nostre ramat de cabres, els cavalls i els porcs! Amb tast del nostre formatge! (3)

Montmelús

montmelus

Montmelús era, fins fa pocs anys, un poblet abandonat de la vall de Cerdanya on actualment ens hem instal·lat en Xavi i l'Helena. Amb la il·lusió d'endegar varis projectes, ara per ara tenim en marxa una granja amb un ramat de cabres que pasturen per la vall, del que obtenim la llet per elaborar els nostres formatges, un hort, un parell de cavalls i un porc que ho aprofita tot. Situats a 1.600m d'alçada, aquesta granja i la formatgeria funcionen amb energies renovables.

Una iniciativa amb el suport de:

logos visites a pages