Calendari d'esdeveniments

Dilluns. 24 Juny, 2019 - Diumenge. 30 Juny, 2019
Setmana 26
Dissabte. 29 Juny, 2019
11:00 am

Mas Cal Gintó. Tast de compota de poma

Mas Cal Gintó

mascalginto

El Mas Cal Gintó de Mosoll és una masia regentada pel Jordi, fill de Das i pagès de tota la vida, i la Mari Carmen del Pla de Sant Tirs, filla de ferrers. Ells i els seus tres fills, encara petits: la Laura, en Josep i la Jana, hi viuen i s'estimen les seves terres i el bestiar de manera que n'obtenen productes de primera qualitat.

Diumenge. 30 Juny, 2019
9:45 am

El Verger Cerdà. Excursió,Visita&Tast de producte ecològic de producció pròpia

El Verger Cerdà

vergercerda visites a pages origen cerdanya

La família Isern-Casanovas durant més de 70 anys hem creat una oferta en el món de la hospitalitat a Prullans. El 2017 vam refundar les nostres empreses posant la natura al centre de tot i donant lloc al Cerdanya EcoResort. El mateix any, en aquesta línia d'enfocament cap als avantatges que porta per a la salut la connexió amb la natura, vam començar un projecte agrari en Permacultura per tal de proveir els nostres restaurants de verdures fresques, vitals i ecològiques durant tot l'any.

10:30 am

GRANJA I FORMATGERIA DE MONTMELÚS. Visita la granja, coneix el nostre ramat de cabres, els cavalls i els porcs! Amb tast del nostre formatge! (8)

Montmelús

montmelus

Montmelús era, fins fa pocs anys, un poblet abandonat de la vall de Cerdanya on actualment ens hem instal·lat en Xavi i l'Helena. Amb la il·lusió d'endegar varis projectes, ara per ara tenim en marxa una granja amb un ramat de cabres que pasturen per la vall, del que obtenim la llet per elaborar els nostres formatges, un hort, un parell de cavalls i un porc que ho aprofita tot. Situats a 1.600m d'alçada, aquesta granja i la formatgeria funcionen amb energies renovables.

Una iniciativa amb el suport de:

logos visites a pages