baner visites pages

L’Associació Agroalimentària de Cerdanya volem compartir l’experiència de com és la vida a pagès i com produïm i elaborem els nostres productes, enguany serà un Vistes a pagès més reduït, però amb moltes ganes de compartir. Les explotacions són la nostra raó de ser i volem garantir una visita amb les màximes mesures de seguretat possibles a dins les nostres instal·lacions.

Us proposem les següents visites, tot esperant que gaudiu i aprofiteu l’experiència.

- PLACES LIMITADES!! No s’accepten visites sense reserva prèvia i pagament al web. -

Les visites podran ser anul·lades per inclemències del temps, per un fet de causa major si així ho determinen les explotacions o per no assolir el mínim de visitants, en aquests casos es reemborsarà l’import de la visita als usuaris. Qualsevol anul·lació feta pels usuaris no comportarà el reemborsament de l’import de la visita. La responsabilitat de la visita és exclusiva de cada explotació.

Tria la teva visita a pagès


Calendari de visites

Museu de l’esclop

Contacte: Toni Bou

Telèfon: 635 57 79 23

Correu electrònic: antonibou[@]coac.net

Adreça: Pl. Major, s/n

Població: Meranges


Com arribar al Museu de l'Esclop:

El museu es troba situat al costat de l’Església Sadurní, a la Plaça Major nº 5 de Meranges, podeu aparcar a l’entrada del poble i fer una passejada fins al museu. Es veu el campanar des de l’entrada i seguiu pel Carrer de la Coma i Carrer de Sant Sadurní, un carrer per sobre del Carrer Central. Al costat de l’Església us esperem.

Vistes en català.

Esclop museu

Una iniciativa amb el suport de:

logos visites a pages